Happy 2be You  

Coaching & Begeleiding

Hieronder lees je meer over de verschillende Coaching & Begeleiding trajecten en leerdoelen waarvoor je bij mij terecht kunt. 

 

• Burn-out - Coaching & Begeleiding

 Middels dit traject gaan wij samen onderzoeken wat hetgeen is dat jij nodig hebt om weer helemaal jouw energieke en stabiele versie te kunnen zijn. Maar dan wel ervoor zorgdragend dat jij niet meer zo gauw terugkeert naar je oude patronen en valkuilen.
We onderzoeken de oorzaak/oorzaken van jouw burn-out. En vanuit die kern kunnen we zaken stap voor stap gaan aanpakken en oplossen.
Middels het (bijvoorbeeld) toepassen van een terugvalplan, gaan wij er samen voor zorgen dat jij geen volledige terugvalt (meer) krijgt. Tevens leer ik je jouw grenzen goed te bewaken en je energie op een juiste manier te verdelen.
En pieker je veel? Slaap je slecht(er) terwijl je het liefst bij wijze van spreken de hele dag in je bed zou willen doorbrengen? Heb jij het gevoel dat je altijd maar van alles moet? Of stel jij dingen juist onnodig alsmaar maar uit? Ook dit soort zaken kunnen we, geheel naar jouw eigen behoeften en doelen, samen onderzoeken en aangaan. 

 

•   Stress - Coaching & Begeleiding
Middels dit traject gaan we er samen voor zorgen dat jij weer veel meer energie krijgt, positiviteit gaat ervaren en vooral ook veel minder stress zult ondervinden. Dat jij de balans terug weet te vinden tussen "energie-gevers" en "energie-vreters". Dat je leert om los te laten, je grenzen goed weet te bewaken, aan kunt geven en vooral ook ernaar kunt handelen. Dat jij het gevoel van 'altijd maar van alles moeten', kunt ombuigen naar 'ik zou graag willen'. Dat je je niet laat leiden door de mening(en) van anderen, maar dat je juist (weer) volledig in je eigen kracht komt te staan. En dat piekeren en negatieve gedachten eindelijk verleden tijd zullen worden.
Dit alles ter voorkoming van een eventuele burn-out of overspanningsklachten.Re-integratie op je werk  - Coaching & Begeleiding

 Middels dit traject gaan wij er samen voor zorgen dat jij weer met veel plezier en enthousiasme naar je werk gaat en je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dat het geen continue gevecht met jezelf meer zal zijn om alleen al naar je werk te gaan, laat staan je werkdagen vol te kunnen houden. Dat je ook op je werk leert om je grenzen te bewaken en je energie gaat verdelen.
Dit alles zodat jij je weer volledig jezelf voelt binnen jouw loopbaan en/of carrière. Want juist na een burn-out is het zo ontzettend belangrijk om op een bewuste manier weer in het alledaagse (werk)leven te stappen. Dit ter voorkoming van terugvallen. 

 

  

Al mijn coach sessie's vinden online plaats via Teams en Skype.

 

  


 

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram